Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Joh - 2020-01-17 11:56:39

Na 4x uitvallen van de stuurbekrachtiging van mijn Meriva kontakt opgenomen met de Opel dealer. De stuurkolom moest worden vervangen, kosten euro 1200,-. Op internet de Stuurbekrachtigingsspecialist gevonden en een afspraak gemaakt. Vriendelijk en met koffie ontvangen. Na 3 kwartier was de stuurhoeksensor vervangen, kosten euro 279,-, en deze zeer tevreden klant ging, met presentjes, weer huiswaarts! Dank!

Taner - 2019-11-04 13:40:49

Prima bedrijf. Superontvangst met direct koffie. Alfa Mito stuurkolom snel vervangen.aardige mensen en goede service. Grin

Huub - maandag 2 september 2019

Begin augustus mijn Fiat Punto Evo laten repareren. Reden was dat de stuurbekrachtiging een paar keer was uitgevallen.(C1002)
Afspraak was snel
gemaakt. Service en prijs zijn uitstekend.
Na 1,5 uur en 2 koffie met presentje naar huis vertrokken. De Stuur-
bekrachtigingspecialist
is een aanrader.
Grin

Huub - 2019-08-21 09:42:39

7-8-2019

Na ruim 220000 km viel de stuurbekrachtiging van mijn Fiat Punto Evo af en toe uit.
Fiat berekent een stevige prijs en via internet forums bij de Stuurbekrachtigingspecialist in Beuningen terecht gekomen.
Prijs en service uitstekend. Koffie, info en een presentje toe maakte mijn dag weer helemaal goed. Ik kan een ieder de Stuurbekrachtigingspecialist
aan bevelen.

Laurens Hillenaar - vrijdag 26 juli 2019

Wat heerlijk dat er ook nog bedrijfjes zijn die je geen poot proberen uit te draaien/ belazeren.
"DE STUURBEKRACHTIGINGSPECIALIST" in BEUNINGEN is gelukkig nog zo'n bedrijfje, met zeer sympathieke en vriendelijke mensen die het allerbeste met de klant voor hebben.

Na het plotseling uitvallen van de stuurbekrachtiging bij mijn Peugeot 107 meteen wat info opgevraagd bij diverse garages/dealers.
Daar werd ik dus niet vrolijk van. Ik word eigenlijk nooit vrolijk van garages/dealers bij prijsopgaves/offertes, maar dit terzijde.

Dus verder op het internet rondgekeken. Ik kwam terecht op de website www.stuurbekrachtiging-specialist.nl.
Daar stond dat deze specialist dit euvel kon verhelpen voor €200 incl. BTW en montage!
Ik kon mijn ogen niet geloven, temeer omdat diverse garages/dealers lieten blijken dat dit weleens een dure grap kon worden tussen de €700 en €1000!!!

Een beetje argwanend door de lage prijs van €200, heb ik voor de zekerheid een mailtje naar de stuurbekrachtigingspecialist gestuurd met de vraag of er geen andere verborgen kosten bij zouden komen.
"Nee hoor, in 99% van de gevallen is het de ECU die het begeven heeft en de prijs van €200 klopt" antwoorde hij. Kortom, geweldig nieuws!

Meteen gebeld voor een afspraak. Wat bleek, ik kon 2 uur later al terecht! Meteen in de auto gesprongen om vanuit Nieuw-Vennep naar Beuningen te rijden. Weliswaar een ritje van 1,5 uur, maar dat had ik er graag voor over om minstens €600 uit te sparen t.o.v. die louche garages/dealers die maar wat vragen, onnodig hele stuurkolommen gaan vervangen, met daarbij komende kosten, of uren arbeidsloon rekenen omdat zogenaamd het hele dashboard verwijdert moet worden. Kortom, schandalige praktijken in mijn ogen.
Maar gelukkig niets van dit alles bij de stuurbekrachtigingspecialist.
Hij heeft zijn bedrijfje gewoon aan huis, dus ook geen dure overheadkosten.

Daar aangekomen werd mijn auto in zijn garage gereden door de monteur, mijn vrouw en ik kregen koffie en fris aangeboden en daarbij even een praatje met de eigenaar dhr. De Heus gemaakt, gewoon in de tuin op de loungebank.
Daarbij bleek dat deze man (en monteur) ongelooflijk veel kennis van zaken hebben. Zij blijken wereldwijd ook allerlei onderdelen te versturen op het gebied van stuurbekrachting, ook voor zeer schappelijke prijzen.
Groot was mijn verbazing toen na 20/25 minuten de monteur al klaar was.
Mijn Peugeot stuurde weer alsof hij uit de showroom kwam. Geweldig, en dat voor €200.

Reparatiekosten voor je auto zijn natuurlijk nooit leuk, maar deze €200 heb ik met een grote glimlach betaald. Temeer omdat ik nu eindelijk NIET het idee heb dat ik ben opgelicht.
Wij kregen bij het vertrek zelfs nog 2 hele leuke geschenkjes mee en een versnapering. Helemaal top!

Kortom, heb je problemen met de stuurbekrachtiging, dan is er eigenlijk maar 1 optie in Nederland.
De stuurbekrachtigingspecialist in Beuningen!Patrick Gloris - 2019-07-25 10:04:17

Gisteren langs geweest om mijn fiat punto met het gekende probleem met de stuurbekrachtiging te laten herstellen(sensor), ik kom uit belgie heen en terug ong.400km Ik was bij de dealer langs geweest om de prijs van de herstellingskosten te vragen maar dat liep serieus uit de hand,ZEER DUUR,hier hebben ze mij onmiddellijk geholpen, + 2 jaar garantie zeer vriendelijke mensen en eerlijk met kennis van zaken en betaalbaar+nog een leuke attentie er bovenop gekregen Grin ik zou zeggen hartelijk dank en doe zo verder een tevreden belgische klant

Halbe Jan - 2019-06-12 15:54:36

Vandaag contact gehad en kon de punto gelijk heen brengen. Vanwege het gekraak bij sturen moest er een nieuwe stuurhoeksensor in, dit was zo klaar en het probleem is opgelost. Rijdt nu weer heerlijk !

Erg vriendelijk geholpen, dank.

Lilian - 2019-05-14 10:22:59

Ineens een probleem met de stuurbekrachtiging van mijn Aygo. Zojuist is het euvel supersnel opgelost door de stuurbekrachtigingspecialist. 2 jaar garantie. Helemaal top. Ik ben toch zo blij dat dit gewoon op deze manier mogelijk is! Geen gelul, snel, supervriendelijke mensen en het gevoel dat ik nou een keer niet belazerd ben. Ik zeg....niet twijfelen. Gewoon naar Beuningen en het probleem op laten lossen. En oh ja, nog een cadeautje bij vertrek en het was nog gezellig ook. Niets meer aan doen! Grin

Wouter - 2019-04-26 13:54:09

Vandaag afspraak om 11:00 uur . Stuurbekrachtiger fiat panda problemen , volgens dealer garage dure reparatie , gezocht op internet en kwam zo bij de Stuurbekrachtigingspecialist terecht . Zeer vriendelijk ontvangen met koffie . Monteur gelijk begonnen was zo gemaakt en bij het weg gaaan nog een leuke attentie . En dat alles voor een zeer betaalbare prijs . AANRADER Grin

Henk Schokker - 2019-04-03 00:37:02

Perfect advies ,snelle service\levering. Toppertje! Grin

Elly - 2018-12-14 22:05:15

Vandaag met mijn Fiat Panda naar de Stuurbekrachtigingspecialist geweest,probleem SUPER snel opgelost .Vriendelijke en kundige mensen,prima prijs,aanrader !!!

Ron S. - 2018-12-14 00:12:17

Afgelopen zomer bleef het stuurlampje branden van mijn Fiat Punto. Na een schrikbarend hoge prijsopgaaf voor een reparatie bij de Fiat-dealer ontvangen te hebben,toch maar even gegoogled voor een alternatief. Ik ben toen beland bij deze 'Stuurbekrachtigingspecialist'.
Het was even een rit van Hoofddorp naar Beuningen, maar allerzins zeer de moeite waard!
Vriendelijk ontvangen met een bakje koffie.
De monteur ging vervolgens zeer geroutineerd en professioneel aan de slag, en in anderhalf uur was deze klus geklaard! De rekening bedroeg nog geen
€ 300,- (De Fiat dealer vroeg 4x zoveel!)
Naar huis gestuurd met een doos bonbons en een auto ventilatortje als presentje mee...
Echt een aanrader!

VrehenClassico - vrijdag 7 december 2018

Héél goed telefonisch te woord gestaan, vervolgens besteld, dag later in huis ! Gemonteerd in auto van client, Client Blij. VrehenClassico Blij ! DANK !

T J Damen - 2018-10-01 17:46:25

Stuurhoeksensor voor Grande Punto besteld na uitwisselen foutcodes.
Volgende dag pakket met sensor, speciale tang en handleiding binnen en na telefonische toelichting op de handleiding de volgende dag in ruim 2 uur de klus zelf geklaard.
Super goede support zowel telefonisch als via email.
Echt een aanrader!
Als je het niet zelf kunt uitvoeren, is een ritje naar Beuningen een goed en nog steeds goedkoop alternatief.

R. Jongeling - 2018-07-24 21:39:22

Vandaag een ritje naar Beuningen gemaakt omdat onze Meriva A, de EPS melding gaf. Na aankomst wat te drinken gehad en toen was het tijd om aan de slag te gaan. Binnen een tijd van ongeveer 45 minuten was de auto uitgelezen, sensor vervangen en weer getest....met als resultaat probleem opgelost. Super service en tegen een heel betaalbare prijs. Grin

Toine van Eekelen - donderdag 19 juli 2018

Van morgen 19-07-2018 de stuurhoeksensor van fiat panda 2006 laten vervangen, top service en uitleg! Sensor vervangen, opnieuw uitgelezen en geen melding meer te zien.
Na 25 minuten weer tevreden naar huis en nog 2 jaar garantie ook op de sensor.
En dat voor € 279,- incl btw waar ze bij de fiat garage zo’n
€ 1000,- voor durven vragen en dat dan de hele stuurkolom vervangen zou moeten worden, schandalig in mijn ogen.
Kortom bedankt stuurbekrachtigingspecialis.nl voor de snelle en goede reparatie.
Grin Grin

L.Numan - 2018-06-20 14:25:32

Onze Fiat Panda kreeg ook het klassieke probleem met de stuurbekrachtiging:
Lampje aan, uitval stuurbekrachtiging, opnieuw starten en het probleem was weer even weg, maar het kwam steeds vaker terug.
Kontakt opgenomen met de stuurbekrachtigings specialist en het probleem werd door aardige mensen snel en vakkundig verholpen.
Een aanrader!
Grin

Remon - 2018-03-05 08:03:27

al een half jaar geleden stuurbekrachtiging laten repareren en werkt nog steeds perfect (stuurt iets zwaarder zoals meerdere mensen al gemeld hebben) maar werkt gewoon goed ook de city stand.
Zeer vriendelijk ontvangen daar en was binnen 45 minuten klaar dat is iets sneller dan garage hier in de buurt 1 dag zoeken en 1 dag repareren en zeker een heel stuk goedkoper!

Frans J. van der Kraan - 2018-01-20 19:06:32

Mijn Citroën C1 moest op het laatst 10 keer en ook eens 30 keer gestart worden voor het lichtje P/S uitging en ik weer normaal stuurbekrachtiging had.
Na wat zoekwerk en correspondentie met dit bedrijf dat steeds heel vlot ging, konden zij mij een module sturen naar Portugal waar ik woon. Mijn monteur hier heeft die module snel en vakkundig ingebouwd hoewel het een rotklus was vanwege de krappe ruimte. Maar het sturen gaat weer ongeveer als tevoren. Waarom ongeveer? Omdat ik de indruk heb dat het ietsje zwaarder stuurt dan vroeger maar dat kan verbeelding zijn(?). Hartelijk dank ook om mij vanwege mijn woonplaats in het buitenland meer tijd te geven om de oude module terug te sturen! Top!

Kourosh - 2018-01-17 22:47:25

Mijn opel corsa D rijd weer veilig door top service van G.de heus.Bedankt voor de en snelle service. Grin Grin Grin

Rinie - 2017-12-09 16:18:26

De panda is weer gemaakt je kan er nu weer normaal met door de bocht snelle en goede service mensen met kennis van zaken top.
Een aanrader

Koosje de Leeuw - 2017-11-15 20:55:09

Ook mijn punto is weer in orde.
Een hartelijke ontvangst, koffie erbij!
Nog voordat ik de krant uit had stond de auto rijklaar. Superblij weer, Hartelijk dank voor de uitstekende service.

O, ja, klein vraagje..ivm sputterende printer .wilt u me de factuur nog even nazenden via de mail? Grin

TINO - 2017-11-08 20:07:36

Prima bedrijf. Superontvangst met direct koffie. Sensor snel vervangen.aardige mensen en goede service

amanda verbustel - 2017-09-21 12:59:35

ik rij met een Renault Twingo van 2007 maar daar is geen servo in kan je dat laten plaatsen en wat is de kostprijs Grin

aw automotive - 2017-09-11 16:25:47

Een probleem bij een opel corsa van een zakelijke opdrachtgever had problemen bij het sturen. Naar links ging licht en naar rechts ging zwaar. De dealer kon mij na het calibreren niet verder helpen. Dus contact gezocht met deze specialist en na een helder gesprek stuurden ze mij een duidelijke handleiding waarna ik het probleem succesvol kon verhelpen. Hele aardige en behulpzame mensen bij dit bedrijf. Echt top. ????

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >